dilluns, 4 de febrer del 2013

REINICIEM EL BLOG


Hola amics: 
Torno a iniciar-me en això dels blogs. Temps en darrera ja ho havia intentat, però la veritat és que no m' en he sortit gaire be. A veure si ara ho faig millor. 
Aniré comentant aquelles coses que em venen al cap, que generalment estaran relacionades amb el judo i la defensa personal i/o Defensa i Protecció (D. i P.) 
Com ja deveu saber, des de setembre de 2010 figuro com a director tècnic de la secció de judo, i mestre a Vilassar de Mar, al Dojo Ateneu. Es tracta del club més antic de Catalunya que segueix en actiu, ja que els dos que el precedien ja no existeixen: Judo Barcelona, que fou el primer d' Espanya, i Judo Sabadell. 
L' Ateneu Vilassanès es va fundar l'octubre de 1955, i segueix en l'actualitat amb molt bona salut. Tenim un bon nombre d'alumnes i professors, tant al nostre dojo principal del C/ S. Josep 35-37 2on. pis, que té una extensió de 96 m2., com a varies escoles i IES de la població i rodalies. En el nostre quadre de honor, on consten els nostres judoques que han assolit com a mínim el grau de cinturó negre primer dan, tenim una trentena a dia d' avui, que esperem ampliar en breu.
Les altres disciplines que es practiquen al club, com l' aikido, taek-won-do, karate, kung-fu, brazilian jujitsu, ioga, tai-txi, etc. estan repartides entre la primera, segona i quarta planta de l' edifici, i també al dojo del Pavelló Municipal Paco Martín de 100 m2. 
Només la secció de judo aplega uns 200 alumnes, entre els que tenim al nostre dojo i els de les escoles. 
Els meus horaris de classe són els següents: 
- Dilluns i divendres: de 10 a 11,30 h., dirigida a la categoria sènior. 
- Dimarts i dijous: de 19,30 a 20,30 h. per infantils i cadets, i de 20,30 a 22 h. pels júniors i sèniors. 
- Divendres: de 19,30 a 20,30 h. de infantils en amunt. 
Les classes per alumnes més petits són en horaris anteriors, a càrrec d'altres professors. 
Els que em vulgueu venir a veure sereu ben rebuts. Sempre és una alegria per mi rebre les visites de vells coneguts, i més encara si veniu amb el vostre judogui a l' espatlla, i moltes ganes de suar en el tatami.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada