diumenge, 8 de febrer del 2015

SEGON RÀNQUING CATALÀ DE JUDO DE CATEGORIA CADET












Dissabte, 7 de febrer els nostres competidors han demostrat el seu "savoir faire" dintre del tatami, amb un comportament digne d' elogi.
Comencem per l' Ainhoa Mas, brillant guanyadora (per segona vegada consecutiva) en el pes de fins a 70 kg. Guanya a Nadia Vidal (La Llagosta), Gemma Plana (Safa-Claror) i Marina Rubio (Montserrat), tot amb el resultat de ippon. Magnífica Ainhoa.

En Cristian Funes en el pes de fins a 66 kg. guanya a Mario Escabia (Judo Vallès) de ippon, però perd amb Borja Gutiérrez per immobilització. Aconsegueix repescar i guanya a José Antonio (Judo Claror) amb un altre ippon, perdent a continuació amb Ernesto Plazas (Vital esport) de immobilització. Acaba en setè lloc, havent fet una més que bona competició.
En Xavi Soto, també en el pes de fins a 66 kg.  guanya a Marc Rosell (Esport-7) de ippon, quan anava perdent de wazari i de yuko. Després perd amb Ernesto Plazas (Vital Esport), havent-li fet un gran ippon de uchi-mata només començar el combat. Però els àrbitres decideixen canviar el resultat (incomprensible) pel de wazari. A les hores empaten a wazari, i al final del combat, en una acció arriscada, és contrat, perdent per ippon. Acaba novè la competició. Molt bé en Xavi.
La Marina Rodríguez a fins a 63 kg., tot i començar amb molts nervis, guanya a Marina Rubio (Judo Montserrat), però perd amb Clara Gaja, cinturó negre del Judo Moià, amb un molt bon combat, en el que anava guanyant de wazari fins que a 21 segons del final cau de contra de o-soto-gari. Repesca i perd amb Wendy de la Fuente (Judo Tarragona), acabant en novè lloc. Bona competició de la Marina, encara que li manca experiència.
En Víctor Velasco en el pes de fins a 55 kg., era la primera vegada que disputava una competició d' aquest nivell, i ho ha fet prou bé. En el primer combat amb Jordi Cayuela marca wazari (gairabé podia ser ippon), però cau de ippon amb un seoi nage. Es queda sense repesca. Però hem vist un Víctor molt còmode en el tatami. Les meves felicitacions.
Hem trobat a faltar en aquesta categoria als nostres medallistes habituals, l' Oriol Berlinches i la Palmira Piqué, que es troben de intercanvi a Alemanya. Esperem veure'ls en el tercer Rànquing.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada