dilluns, 16 de maig del 2011

CONTINGUTS DE LES CLASSES DE "DEFENSA I PROTECCIÓ"


Els entrenaments de DEFENSA I PROTECCIÓ, només van dirigits als cossos de policia de Catalunya, o sigui, Mossos d' Esquadra i Policies Locals. És necessàri identificar-se com a tal per accedir a les classes, en el dojo situat al Centre Esporitu BDN FITNESS CLUB, antic GIMNÀS INDEPENDÈNCIA. El citat Centre disposa de unes instal.lacions modèliques, amb piscina climatitzada, jacuzzi, bany turc, sauna finesa, varies sales d' activitats dirigides, dues de musculació i de treball cardio-vascular, cafeteria-restaurant, perruquería, servei mèdic, etc.
Les classes de DEFENSA I PROTECCIÓ tenen lloc dilluns i dimecres, de 19,30 a 21 hores. Tots els practicants tenen llicència federativa per la Federació de Judo i d.a., el que els hi permet presentar-se a les proves estipulades per l' Institut de Seguretat Pública, a Mollet del Vallès, a l'hora de fer oficial el nivell assolit dintre de l'ambit policial.

L' equipament consisteix amb un polo de mànega curt de color negre, i un pantaló de judogui de color blanc, cinturó policial amb la funda de l'arma antifurt, bastó policial i manelles. Els peus descalços, doncs s'entrena d'amunt del tatami on es fan durant altres horaris les classes de judo.
Es traballen tècniques d' emmanillament, escorcoll, conducció de detinguts, resistència pasiva, progressió al terra, etc. La majoria de les tècniques utilitzades provenen del jiu-jitsu i del judo, ja que s' adapten al principi de "màxim resultat amb el mínim de força". També, mitjançant les tècniques del judo, es pot controlar una persona sense fer-li més mal o lesions que les indispensables. Resumint, li farem el mal que li volguem fer, ni més ni menys.

JOAN MARCUAL


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada