dilluns, 16 de maig del 2011

PRIMERA PROMOCIÓ EN "DEFENSA I PROTECCIÓ"


L' Institut de Seguretat Pública de Catalunya ha programat les primeres proves per assolir el nivell bàsic en "DEFENSA I PROTECCIÓ" per febrer - març. Aquest nivell correspon als graus groc i taronja, que prèviament s' hauran assolit al club on realitzen els entrenaments. Estem convençuts que alguns dels nostres alumnes més avantatjats i amb més hores de pràctica, tindran els coneixements necessàris per accedir a aquest nivell. Recordem que calen 90 hores de pràctica per accedir a aquest nivell bàsic.
Per accedir al nivell intermedi, corresponent als graus verd i blau, calen 150 hores de pràctica, una vegada assolit el bàsic.
I per el nivell superior (graus marró i negre), unes altres 210 hores. Per tant, estaríem parlant de 450 hores en total.
Els continguts de l' examen per el nivell bàsic, demanats a l' Institut de Seguretat Pública de Catalunya seran:
L' ús de la força
Eines policials
Posicions i missatges
Distància de seguretat
Binomi policial
Escorcoll
Emmanillament
Conduccions
Tècniques de progressió al terra
Resistència passiva
Agressions amb armes de foc
Bastó policial
Agressions amb objectes contundents
En superar la prova s' expedirà un diploma acreditatiu oficial. És important saber que segons una comunicació del Sindicat dels Policies pels Policies: "a partir d' ara es reconeixaran oficialment i seran validats els cursos de defensa i protecció relacionats amb l' àmbit policial". Això vol dir que serviran aquestes classes per obtenir una puntuació extraordinària a l' hora de promocionar-se o demanar un trasllat. Pensem que és una bona notícia.

JOAN MARCUAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada