dilluns, 16 de maig del 2011

SENSEI: JOAN MARCUAL (CINYELL NEGRE 7È. DAN DE JUDO)


El sensei Joan Marcual és un dels mestres claus en el Judo modern català, deixeble dels mestres pioners del Judo a Catalunya, com són Birnbaum, Talens i Reyero. És en l' actualitat el seleccionador de la Federació Catalana de Judo i disciplines associades, comptant en el seu haver nombrosos trofeus nacionals i internacionals.
Dins de la seva dilatada experiència com a professor d' arts marcials, també compta amb sólids coneixaments docents i titulació del mes alt rang estatal i internacional com ho acredita el títol de MESTRE NACIONAL ESPECIALISTA (en judo peu), titulació reservada a uns pocs elegits.
L' experiència en tècniques d' autoprotecció i defensa del sensei Marcual, fa que no només enseny tècniques de judo, del qual posseeix uns bastisims coneixements, sinó que, en nom d' una major eficàcia, combina les mi.lenàries tècniques del jiu-jitsu amb el tae-kwon-do i fins i tot la boxa clàssica, donant un resultat òptim, ajustant a la perfecció els requeriments de força mínima indispensable que requereix tota intervenció policial.
El sensei Joan Marcual, des de l' any 1992 ha estat entrenant a Catalunya a la selecció catalana sub-17 i sub-19, aconseguint un bon nombre de campions d' Espanya i trofeus internacionals. A partir de 1996 es va fer càrrec dels equips sub-20 i absolut amb molt bons resultats que li van permetre fer-se càrrec de la categoria sub-23, de nova creació, continuant amb els sèniors, tasca a la qual es dedica en aquests moments.
Les seves tasques habituals són la programació de entrenaments federatius, concentracions setmanals, desplaçaments a altres països per aumentar el nivell competitiu de la selecció, etc.
Actualment és Cinturó Negre 7è. Dan, mestre nacional especialista (núm. 49), Expert en Defensa Personal (Nivell superior), i formador de formadors, el que el capacita per a impartir cursos de titulació a professors de judo i formar part de tribunals per el passi de grau. També disposa del certificat que el capacita com "EXPERT FORMADOR EN DEFENSA I PROTECCIÓ" per els membres dels cossos de seguretat de Catalunya (Mossos d' Esquadra i Policia Local).
Segueix com a professor de judo a DOJO ATENEU de Vilassar de Mar, i les classes de "DEFENSA I PROTECCIÓ" a BDN FIRNESS CLUB (antic Judo Independència) de Badalona.

SIGNAT: JORDI ORTEGA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada