dimarts, 21 d’octubre del 2014

PROGRAMA DE FORMACIÓ EN DEFENSA I PROTECCIÓ


L' Institut de Seguretat Pública de Cataluna i la Secretaria General de l' Esport, mitjançant l' Escola Catalana de l' Esport, han col.laborat en la definició d' un programa de formació en defensa i protecció adreçat als membres dels cossos de policia de Catalunya.
Destinat a: Membres dels cossos de policia de Catalunya que vulguin practicar una modalitat o especialitat esportiva relacionada amb la seva tasca profesional.
Objectiu: La pràctica continuada d' una activitat esportiva de qualitat en defensa personal entre els membres dels cossos de seguretat requereix una referència única entre els diferents programes en defensa personal existents i adequada a les tècniques  i els objectius professionals de la policia. La definició del programa ha comptat amb la col.laboració de les federacions de judo, karate, lluita i kick-boxing, així com el personal formador de l' Institut i de la Policia de la Generalitat - Mossos d' Esquadra, per a preparar formadors/ores experts/es que garanteixin la pràctica d' aquesta disciplina arreu del territori a través dels centres federats.
Durada: 
  • Nivell bàsic: 90 hores.
  • Nivell intermedi: 150 hores.
  • Nivell superior: 210 hores.
  • TOTAL: 450 hores.
Sessions d' avaluació i reconeixement: Al final de cada nivell, el/la practicant que vulgui el reconeixament de la seva capacitació haurà de fer una jornada complementària a l' Institut, en què s' evaluarà el seu progrés i rebrà un complement formatiu de tipus tàctic. L' alumnat s' ha de matricular a aquestes proves mitjançant les seves federacions. Les primeres sessions d' avaluació a l' Institut estan previstes per febrer/març de 2.011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada