dimarts, 21 d’octubre del 2014

NOU CLUB DE JUDO CABRILS

Tot té un principi i un final. El lligam que tenia amb el Judo Vilassar (Ateneu vilassanès) s' ha trencat per la codícia d' alguns dels membres de la Junta directiva. No cal donar-li més voltes... s' ha acabat i ja està. Hi ha etapes millors i unes altres de pitjors. La que ara iniciem, penso que serà millor que la anterior.
Des de primers de setembre, tot el gruix de judoques que entrenava al dojo de Vilassar de Mar, s' han traslladat amb mi al Pavelló municipal d'esports Can Blanch de Cabrils. Disposem de una superfície de més de 500 m2. sense cap obstacle que dificulti l' entrenament. Instal.lacions àmplies i diàfanes, amb tots els serveis necessaris. Actualment tenim 60 m2. de tatami, però l' anirem ampliant a mida que anem creixent.
L' adreça de JUDO CABRILS és la del Pavelló: C/ Can Blanch, 3 CABRILS.
Tenim classe pel matí i/o per la tarda, infantil i d' adults, ambdós sexes.
MATI (adults): Dilluns i divendres de 9,30 a 11 h.
TARDES (infantil de 5 a 12 anys): Dimarts i dijous de 18,30 a 19,30 h.
TARDES (adults): Dimarts i dijous de 19,30 a 21 h.

A més, segueixo com la temporada anterior al Club de judo BALMES. de Rubí, a la Carretera de Terrassa 55 de Rubí. Actualment tenim dos grups:
INFANTIL (de 5 a 12 anys): Dilluns i dimecres de 18,30 a 19,45 h.
ADULTS (13 anys i més): Dilluns i dimecres de 19,45 a 21,15 h.

Com a president del Club de Judo INDEPENDÈNCIA, al C/ Girona 35 de Badalona, disposem també de les magnífiques instal·lacions de Gimnàs Independència (actualment es denomina BDN FITNESS), per organitzar alguns dels nostres events més importants, com el Kan geiko i el Shochu geiko.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada